Terugblik KL Studio 2008

Donderdag 2 oktober was Open Beelden door Kennisland op de KL Studio 2008 uitgenodigd om tijdens de workshop Open Content een ‘pitch’ te houden. De videoregistratie hiervan is al enige tijd op Google Video te vinden (en ook op SlideShare). Nu kan je hem hier ook bekijken:

Het doel van deze presentatie was om de aanwezigen tijdens de workshop enthousiast te krijgen voor een rondetafelgesprek over het project. Moderator Mundo Resink van Kennisland vatte dit gesprek in het onderstaande schema samen:


Foto: Mundo Resink (Kennisland)

Gedurende de hele workshop was illustrator Suus van den Akker bezig met ‘live tekenen’, wat bijvoorbeeld het onderstaande resultaat opleverde:

Illustratie: Suus van den Akker

P.S. Zie de wiki van KL Studio 2008 voor meer registraties en impressies van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *